Banner 980x90

Daugavpilī notiks makšķerēšanas sacensības bērniem

Ruģeļu katlavānā 31.maijā notiks jau tradicionālās Daugavpils pilsētas čempionāta sacensības makšķerēšanā ar pludiņa makšķeri starp bērniem līdz 18 gadu vecumam, pilsētas informācijas portālu Daugavpils24.lv informēja Daugavpils Sporta pārvaldes pārstāvis Nauris Mackevičs.

Sacensības makšķerēšanā ar pludiņu tiek organizētas, lai popularizētu šo sporta disciplīnu. 31. maijā dalībnieki tiek gaidīti uz reģistrāciju no plkst. 8:30 līdz 9:00. Cīņā par lielāko lomu dalībnieki varēs doties no plkst. 9:00, bet plkst. 12:00 makšķerēšanai tiks pielikts punkts.

Par uzvaru makšķernieki varēs cīnīties divās grupās – jaunākajā (bērni līdz 13 gadu vecumam) un vecākajā (bērni no 13 līdz 18 gadiem). Augstāku vietu izcīnīs tas makšķernieks, kuram būs loms ar lielāko kopējo svaru.

Piedalīšanās makšķerēšanas sacensībās būs bezmaksas un pie balvām tiks labākie trīs katrā no grupām. Sacensības organizē biedrība "Dinaburg-Dvinsk" sadarbībā ar Daugavpils Sporta pārvaldi.
Plašāka informācija: Aleksandrs Suško, 26593496.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)