Banner 980x90

Daugavpilī degusi četrstāvu dzīvojamā māja

Naktī no sestdienas uz svētdienu, plkst. 02:07, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma informāciju, ka Daugavpilī, 18.novembra ielā, četrstāvu dzīvojamās mājas pirmā stāva dzīvoklī ir izcēlies ugunsgrēks, pilsētas informācijas portālu Daugavpils24.lv informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) pārstāve Viktorija Šembele.

Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka dzīvoklī deg krēsls un dīvāns. No degošā dzīvokļa ugunsdzēsēji glābēji iznesa divas sievietes un nodeva mediķiem.

Ar autopacēlāja palīdzību no otrā un trešā stāva dzīvokļiem tika izglābtas vēl divas sievietes, kuras bija saindējušās ar degšanas produktiem. Savukārt vēl četri cilvēki evakuējās paši saviem spēkiem. Ugunsgrēka platība bija 5m2.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)