Banner 980x90

Bogdanovam ceturtā vieta Daugavpilī notikušajā Eiropas čempionāta spīdvejā otrajā finālposmā

Foto: daugavpils.lv
Foto: daugavpils.lv
​Latvijas spīdvejists Maksims Bogdanovs sestdien, 6.augustā, Daugavpils trekā izcīnīja ceturto vietu Eiropas čempionāta (SEC) otrajā finālposmā.

Par fināla uzvarētāju kļuva Grigorijs Laguta no Krievijas, kurš startē arī ar Latvijas licenci, otrais palika soms Jūnass Kilmakorpi, bet trešo vietu ieņēma Emīls Sajfutdinovs.

Savukārt Bogdanovs palika ceturtais, bet Andžejs Ļebedevs ierindojās 11.pozīcijā.

LETA jau vēstīja, ka pirmajā posmā Ļebedevs ieņēma astoto vietu.

Kopvērtējumā pa 18 punktiem ir Sajfutdinovam un polim Pšemišlavam Pavlickim, bet trešais ar 17 punktiem ir čehs Vāclavs Milīks. Sestajā vietā ar 15 punktiem ir pieci braucēji, kuru vidū ir Ļebedevs, bet Bogdanovs ar 11 punktiem atrodams 15.vietā.

Trešais etaps pēc divām nedēļām norisināsies Krievijas pilsētā Toljati. Savukārt ceturtais finālposms 17.septembrī tiks aizvadīts Ribņikas trekā Polijā.

Iepriekš aprīlī un maijā Latvijas sportisti neveiksmīgi startēja kvalifikācijā - Ļebedevs, Kjasts Puodžuks, Maksims Bogdanovs un arī jaunais Artjoms Trofimovs apstājās kvalifikācijas sacensību pusfinālā, nespējot sasniegt kvalifikācijas izšķirošo kārtu. Tomēr Ļebedevs bija viens no trim sportistiem, kas saņēma speciālo ielūgumu dalībai visos četros etapos.

Pērn Latvija kontinenta finālsacensībās nebija pārstāvēta, bet 2014.gadā Bogdanovs izcīnīja sesto vietu, turklāt kļuva par pirmo Latvijas sportistu, kurš šajās sacensībās iekļuvis pirmajā sešiniekā.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)