Banner 980x90

Ziedu piegāde – noderīgs pakalpojums aizņemtiem un aizmāršīgiem sveicējiem 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Svētki nav iedomājami bez ziediem. Ziedi saņēmēju iepriecina, liek smaidīt, raisa pozitīvas emocijas, ļauj dāvinātājam izpaust to, ko varbūt nevar pateikt ar vārdiem. Tomēr zinām, kā ir ar svētkiem un īpašām dienām – par tām mēdzam atcerēties arī pēdējā brīdī, kad jau pāršķiram kalendāra lapu. Vai arī gadās, ka tieši dienā, kad kāds jāsumina, darba ir tik daudz, ka neizdodas izbrīvēt laiku ziedu iegādei un pasniegšanai. Tās ir ierastas problēmas informācijas pārpilnajā un steidzīgajā laikmetā.

Ziedu piegāde ir tas pakalpojums, kas sniedz risinājumu tajās situācijās, kad laika trūkuma, aizņemtības un aizmāršības dēļ nav iespējas iegādāties ziedus. Par to, ka ziedu piegāde kļūst arvien pieprasītāks pakalpojums, savā ikdienas darbā pārliecinās viens no lielākajiem ziedu tirgotājiem un piegādātājiem Magnolijas Zieds. Viņu ziedu piegādes serviss ik dienu iepriecina ļoti daudzus cilvēkus, viņiem tieši rokās nogādājot pašus svaigākos, skaistākos un ar mīlestību sūtītus ziedus.

Priekšrocības, ko klientam nodrošina profesionāls ziedu piegādātājs:
• individuāla attieksme un pasūtījuma pielāgošana klienta vajadzībām;
• vienmēr tikai svaigi un kvalitatīvi ziedi;
• precīzs, ātrs un profesionāls kurjera darbs;
• komunikācija pēc labākajiem klientu apkalpošanas standartiem;
• ziedi gan ikdienas vajadzībām, gan ekskluzīviem gadījumiem;
• ātras un ērtas pasūtīšanas iespējas.

Pēc šiem kritērijiem arī var vadīties, meklējot labāko ziedu piegādātāju, kura pakalpojumus izmantot, kuram uzticēt būt par daļu no jūsu svētku un prieka brīžiem. 

Ziedu piegādes klientu TOP izvēles
Ziedu pasaulē un ziedu pasniegšanā arī ir savas tendeces un pat mode, kas mainās gan pa sezonām, gan gadiem. Kādi šobrīd ir populārākie produkti, ko izvēlas ziedu piegādes klienti? Kā viņi iepriecina un pārsteidz savus tuvos un īpašos cilvēkus gan ikdienā, gan svētkos?

Publicitātes fotoPublicitātes foto


Rozes  nemainīgas favorītes 
Rozes savu popularitāti ir nemainīgi noturējušas visos laikos. Tie ir karaliski ziedi, kas pieejami tiek plašā daudzveidībā, ka katrs klients var izvēlēties to, kas atbilst viņa vēlmēm. Rozes ir ziedi, ko vīrieši visbiežāk izvēlas savām mīļotajām sievietēm. Magnolijas Zieds sadarbojas ar vadošajām rožu audzētavām Kenijā, piedāvājot klientiem Latvijā tiešām ekskluzīvas un īpašas rozes, kas izceļas ne tikai ar plašo krāsu gammu, bet arī izcilu tekstūru un formu, lielām galvām, īpaši garu mūžu vāzē. Tās ir ļoti pieprasītas rozes, kas lieliski izskatās gan pa vienai, gan pušķī.

Publicitātes fotoPublicitātes foto
Ziedu kastītes
Viena no tendencēm, kas šobrīd ir tiešām pieprasīta, ir ziedu kompozīcijas kastītēs. Tādā veidā krāšņu kompozīciju var padarīt ērti pārvietojamu un novietojami jebkurā vietā, jo nav vajadzīga vāze ar ūdeni. Pati dāvanu kaste ir kā krāšņs dizainisks papildinājums ziedu kompozīcijai. Kompozīcija kastē ir stabila un ērti pārvietojama, kas ir arī praktisks apsvērums par labu šādi noformētiem ziediem.

Publicitātes fotoPublicitātes foto
Dāvanu komplekti
Tālredzīgs pakalpojumu sniedzējs vienmēr domā, kā piedāvāt to, kas klientam nepieciešams. Ziedu piegāde šajā ziņā nav izņēmums. Klienti tiešām novērtē to, ka var pasūtīt kādu no pārdomāti veidotajiem dāvanu komplektiem, kuros ir ne tikai ziedu pušķi, bet arī pieskaņotas dāvanas – aromātiskas sveces, elegantas vāzes, mīļi suvenīri vai pat elegantas rotas. Tādā veidā ar vienu pasūtījumu var iegūt elegantu dāvanu, ko nosūtīt kādam īpašam cilvēkam. 

Kā darbojas ziedu piegāde
Ziedu piegāde ir plaši pieejama Rīgā un arī Jūrmalā, bet citviet Latvijā ziedus var saņemt, individuāli vienojoties ar ziedu pakalpojumu sniedzējiem. Tāpēc pirmais solis ir atrast labāko pakalpojuma sniedzēju, kurš izdevīgi varēs nogādāt pasūtījumu tur, kur jums nepieciešams. Te noder informācija, ko sniedz Google, arī ziedu tirgotāju mājaslapās pieejamā informācija, kur var uzzināt gan par cenām, gan piegādes teritorijām un, protams, izvēlēties ziedus. 

Vairums ziedu piegādātāju strādā, komunicējot interneta vidē. Mājaslapā var apskatīt ziedu piedāvājumu un izdarīt savu izvēli, veikt pasūtījumu un tā apmaksu. Kā arī sniegt informāciju par piegādes vietu. Tas ir tāpat, kā iepirkties interneta veikalā, ko jau dara vairums iedzīvotāju, tāpēc puķu pasūtīšana ar piegādi noteikti nešķitīs nekas sarežģīts. Rīgā ziedu piegāde notiek apmēram divu stundu laikā. Kurjers tieši rokās norādītajā adresē nogādā svaigus un krāšņus ziedus, kas saņēmējam noteikti būs patīkams pārsteigums.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)