Banner 980x90

WEB programmēšana sniedz plašas perspektīvas nākotnē

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Nav noslēpums, ka nemitīgā tehnoloģiju attīstība ietekmē arī darba tirgu – arvien vairāk darbinieku nepieciešami ar modernajām tehnoloģijām saistītajās nozarēs. WEB programmēšana nav izņēmums.

Kāda ir WEB programmētāja ikdiena?
Daļai cilvēku šķiet, ka WEB programmētāja darbs sevī ietver vien programmu radīšanu un pielāgošanu, taču tā nebūt nav. Paralēli šīm darbībām attiecīgās profesijas pārstāvji mēdz nodarboties ar
- IT resursu optimizēšanu un pielāgošanu;
- moderno tehnoloģiju ierīču lietotāju konsultēšanu;
- informācijas un datu apstrādi.

Būtībā WEB programmēšana sevī ietver plašu zināšanu kopumu, tādēļ cilvēki, kas darbojas šajā nozarē, par darba rutīnu nemēdz sūdzēties. Arī potenciālo darba vietu skaits ir liels – sākot ar izglītības iestādēm vai ofisiem un beidzot ar uzņēmumiem, kas izstrādā modernāko programmatūru, datorspēles, aplikācijas un citus virtuālos produktus. Turklāt, pateicoties tam, ka profesionāli programmētāji ir nepieciešami teju jebkurā pasaules valstī, programmēšanas karjeru iespējams attīstīt arī ārpus Latvijas.

Apgūt programmēšanu iespējams neatkarīgi no atrašanās vietas
Lai kļūtu par konkurētspējīgu programmētāju, neiztikt bez atbilstošas izglītības. Taču ne visiem ir iespējams apgūt profesiju pilna laika studijās augstskolā – tas rada nepieciešamību pārkārtot savu ikdienas režīmu, pielāgojot to
- mācību iestādes atrašanās vietai;
- nodarbību laikiem;
- neplānotām izmaiņām grafikā un citiem apstākļiem.

Ja esi viens no šādiem cilvēkiem, Tev noteikti patiks Latvijas Tālmācības profesionālā centra piedāvātie programmēšanas kursi. Šeit iespējams apgūt nepieciešamās prasmes tālmācībā, izmantojot virtuālas mācību metodes un elastīgu mācību grafiku, tādēļ iegūt izglītību vari arī tad, ja atrodies ārpus Latvijas robežām. Latvijas Tālmācības profesionālajā centrā par programmētāju vari kļūt 15 mēnešu laikā, iegūstot 3. profesionālās kvalifikācijas līmeni.

WEB programmēšana un tās apgūšana ir aizraujošs process
WEB programmēšanas kursos iegūsi ne vien zināšanas par programmēšanu, bet arī daudziem citiem priekšmetiem un darbībām, piemēram:
- projektu vadību;
- likumdošanu;
- tiesiskajiem pamatiem;
- darba vides aizsardzību un ergonomiku.

Tādējādi pēc diploma saņemšanas varēsi ne tikai nodarboties ar programmēšanu, bet arī veidot savu uzņēmumu. Neiztiksi arī bez dažādu operētājsistēmu un lietojumprogrammu apguves, kas palīdzēs labāk izprast gan programmēšanu, gan datora darbības principus.

Ja arī Tu vēlies apgūt WEB programmētāja profesiju tālmācībā salīdzinoši īsā laikā, apmeklē Latvijas Tālmācības profesionālā centra mājaslapu ltpc.lv un piesakies mācībām jau tūlīt!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)