Banner 980x90

VVD ģenerāldirektore ar Daugavpils vadību pārrunājusi ekoloģisko situāciju pilsētā

Rīga, 2.jūl., LETA. Šodien, Daugavpilī tiekoties Valsts vides dienesta (VVD) ģenerāldirektorei Elitai Baklānei-Ansbergai un pilsētas mēram Andrejam Elksniņam (S), abas amatpersonas pārrunājušas ekoloģisko situāciju pilsētā, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Tikšanās laikā secināts, ka ekoloģiskā situāciju Daugavpilī, salīdzinājumā ar citām lielajām republikas pilsētām, ir visai laba, tāpat pārrunāti pilsētai aktuāli ar vidi saistītus jautājumus. Domes priekšsēdētājs VVD vadītājai apgalvojis, ka pilsētā ir izveidojusies laba sadarbība starp pašvaldības dienestiem, kas ļaujot operatīvi un produktīvi risināt daudzus jautājumus, tajā skaitā tos, kas saistīti ar vidi un ekoloģiju.

Tāpat runāts par industriālo zonu darbību Daugavpilī un pašvaldības darbībām uzņēmēju piesaistei, pilsētā īstenojamiem energoefektivitātes paaugstināšanas un videi draudzīgā transporta infrastruktūras attīstības projektiem, viedā apgaismojuma tehnoloģiju ieviešanu, līdzfinansējuma piesaistes iespējām no dažādiem fondiem un programmām videi draudzīgo projektu īstenošanai, kā arī par citām aktualitātēm.

Vizītes laikā Baklāne-Ansberga arī iepazīstināta ar SIA "Daugavpils ūdens" un atkritumu apsaimniekotāja SIA "AADSO" darbību. Bet tikšanās noslēgumā VVD un Daugavpils domes vadība vienojusies par turpmāku sadarbību.

Jau vēstīts, ka Baklāne-Ansberga reģionālajā vizītē šodien apmeklējusi Daugavpili.

Nākamā VVD ģenerāldirektores reģionālā vizītē gaidāma Madonā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)