Banner 980x90

Vjačeslavs Moskaļenko kļūst par Daugavpils novada domes deputātu

Publicitātes foto
Publicitātes foto

29.oktobra domes sēdē Daugavpils novada domes priekšsēdētājas vietnieks Arvīds Kucins deputātu vārdā apsveica jauno Vjačeslavu Moskaļenko, kurš tika ievēlēts par Daugavpils novada domes deputātu.

Vjačeslavs Moskaļenko atzina, ka novada domes priekšsēdētājas Janīnas Jalinskas piedāvājumu kļūt par Daugavpils novada domes deputātu, pieņēma diezgan ātri. Vēlme strādāt vietējo iedzīvotāju un vēlētāju labā bija gana liela. 

V.Moskaļenko pēc izglītības ir jurists, strādā par sporta pasākumu organizatoru Vecsalienas pagastā, kā arī ir SIA "LatTopo" izpilddirektors. Līdz šim ieņemto zemes lietu speciālista amatu Vecsalienas un Medumu pagasta pārvaldēs pēc likuma V. Moskaļenko pildīt vairs nevarēs.

V.Moskaļenko kā komitejas loceklis darbosies Veselības un sociālo jautājumu komitejā, kā arī Tautsaimniecības jautājumu komitejā. 

"Par piedāvājumu nenācās domāt ilgi. Vēlos palīdzēt cilvēkiem, atbildēt uz viņu problēmjautājumiem, sniegt padomus. Ko varēšu izdarīt, rādīs laiks. Esmu dzimis Ambeļos, tur plānoju veikt arī savas pirmās iedzīvotāju pieņemšanas," stāsta V.Moskaļenko. Jaunā deputāta pieņemšanas laiki novembrī tuvākajā laikā tiks publicēti pašvaldības mājas lapā. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)