Banner 980x90

Vēl viens Latgales partijas pārstāvis atcelts no Daugavpils domes komitejas vadītāja amata

Jelgava, 1.nov., LETA. Šodien Daugavpils domes Izglītības un kultūras jautājumu komitejas sēdē tās priekšsēdētājs, no Latgales partijas (LP) saraksta ievēlētais Jānis Dukšinskis, līdzīgi kā iepriekš Jānis Lāčplēsis (LP), atcelts no amata.

Lēmumu par Dukšinska atcelšanu atbalstīja "Mūsu partijas" (MP) un "Saskaņas" deputāti.

Turpmāk komisiju vadīs mēra Riharda Eigima (MP) sarakstu pārstāvošā Līvija Jankovska (MP).

Tāpat ar Eigima rīkojumu domes priekšsēdētāja vietniekam Dukšinskim par pārraudzības sfēru noteikta izglītības joma, kas bija domes priekšsēdētāja vietnieka Aivara Zdanovska (MP) pārraudzībā. Tiekoties Daugavpils domē, Eigims aģentūrai LETA klāstīja, ka visa pilsētas izglītības nozare sen gaidījusi, ka par šo nozari atbildēs pieredzējušais izglītības speciālists Dukšinskis.

Jau vēstīts, ka iepriekš līdzšinējās LP un MP koalīcijas iekšējo nesaskaņu dēļ divām domes komitejām nomainīta vadība - opozīcijas partijas "Saskaņa" deputāts Valērijs Kononovs nomainījis bijušo domes priekšsēdētāju Lāčplēsi Pilsētas saimniecības komitejas priekšsēdētāja amatā, savukārt cits "Saskaņas" pārstāvis Mihails Lavrenovs turpmāk vadīs Mājokļu komiteju, kuras vadībā viņš nomainījis Igoru Prelatovu (MP).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)