Banner 980x90

Vasaras brīvlaikā Daugavpilī braukšana sabiedriskajā transportā skolēniem būs bezmaksas

Daugavpils, 13.apr., LETA. Šodien Daugavpils domes sēdē pašvaldības deputāti apstiprināja grozījumus attiecīgajos pašvaldības saistošajos noteikumos, kas nosaka, ka vasaras brīvlaikā Daugavpilī braukšana sabiedriskajā transportā skolēniem būs bezmaksas.

Saistošajos noteikumos "Braukšanas maksas atvieglojumi pilsētas sabiedriskajā transportā" sākotnēji tika iestrādāts, ka vispārējās izglītības iestāžu klātienē un neklātienē izglītojamajiem, kuriem ir pārvadātāja izsniegts bezmaksas braukšanas dokuments, ir tiesības attiecīgajā mācību gada laikā vasaras brīvlaikā izmantot sabiedrisko transportu, iegādājoties mēnešbiļeti par trim eiro vai vienreizējam braucienam par 5 centiem.

Izskatot izstrādāto lēmumprojektu, deputāti ierosināja dot skolēniem iespēju vasaras brīvlaikā izmantot pilsētas sabiedrisko transportu bez maksas. Šodien Daugavpils domes sēdē tika pieņemts galīgais lēmums.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)