Banner 980x90

Vakar Daugavpilī dzēsts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks

Rīga, 22.aug., LETA. Vakar Daugavpilī dzēsts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks, informēja valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Izsaukumu uz ugunsgrēku Marijas ielā VUGD saņēma plkst.8.50. Tas bija izcēlies kādā noliktavā. Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka vienstāvu noliktavas ēkā ir spēcīgs piedūmojums un deg gumijas izstrādājumi 10 kvadrātmetru platībā. No piedūmotajām telpām tika evakuēti 25 cilvēki.

Plkst.10.21 šis paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, sadzīves mantas, nepieskatīts ugunskurs, zaru kaudze, salmi, dzīvojamā vagona starpsiena, griestu pārsegums, jumts un ārsiena, vieglā automašīna, dārza māja, dzīvojamā māja, sodrēji ēkas dūmvadā un bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Platības ziņā lielākais ugunsgrēks bija izcēlies Babītes novada Salas pagastā, kur dega šķūnis 18 kvadrātmetru platībā un sausā zāle 5000 kvadrātmetru platībā.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 36 izsaukumus - 16 uz ugunsgrēku dzēšanu, 15 uz glābšanas darbiem, bet pieci izsaukumi bija maldinājumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)