Banner 980x90

Vakanču gadatirgū Daugavpilī vakances piedāvās vairāk nekā 30 darba devēju

Rīga, 25.sept., LETA. Ceturtdien, 27.septembrī, no plkst.10 līdz 13 Daugavpils Olimpiskajā centrā norisināsies Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) rīkotais Vakanču gadatirgus, kurā piedalīsies vairāk nekā 30 darba devēju, piedāvājot darba meklētājiem ap 430 brīvo darba vietu, aģentūru LETA informēja NVA.

Pasākumā darbs tiks piedāvāts apsardzes darbiniekiem, autovadītājiem, betonētājiem, būvniekiem, ceha iekārtu mehāniķiem, elektriķiem, flīzētājiem, frizieriem, iesaiņotājiem, kasieriem, krāvējiem, manikīra speciālistiem, mehāniķiem, metinātājiem, mūrniekiem, namdariem, palīgstrādniekiem, pārdevējiem, pavāriem, reklāmas speciālistiem, remontatslēdzniekiem, šuvējiem, tehnologiem, viesmīļiem, virpotājiem un citu profesiju pārstāvjiem.

Savukārt NVA stendā būs iespējams uzzināt, kādas aktuālās darba devēju reģistrētās vakances ir pieejamas NVA datu bāzē. Apmeklētāji varēs iegūt arī detalizētāku informāciju par NVA pakalpojumiem bezdarbniekiem, darba meklētājiem un darba devējiem.

Tāpat NVA karjeras konsultants atbildēs uz jautājumiem, kas saistās ar profesionālās piemērotības noteikšanu un karjeras plānošanu, kā arī sniegs padomus darba meklēšanas jautājumos, tostarp, palīdzēs uzrakstīt CV un sagatavoties darba intervijai.

Vakanču gadatirgū būs satiekams arī Eiropas nodarbinātības dienestu tīkla konsultants, kurš informēs par nodarbinātības un izglītības iespējām ne tikai Latvijā, bet arī citās Eiropas valstīs.

NVA Vakanču gadatirgus gan darba devējiem, gan darba meklētājiem ir bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)