Banner 980x90

Uzdāvini bērnam svētkos piedzīvojumu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Dzimšanas diena, vārda diena, Ziemassvētki, izlaidums un citas nozīmīgas dienas ir tās, ko bērni ļoti gaida. Viņi skaita dienas un cer saņemt dāvanas, daudz uzmanības un piedzīvot krāšņus svētkus. Tas, cik daudz prieka svētki atnesīs bērniem, atkarīgs no vecākiem un citiem sveicējiem. Tāpēc vajadzētu šādām dienām gatavoties laikus, padomāt gan par svinību vietu, gan atmosfēru un noformējumu, kā arī īpaši rūpīgi pārdomāt dāvanu izvēli. 

Tieši dāvanām bērna acīs ir vislielākā emocionālā vērtība. Runa nav par dāvanas materiālo izpausmi, bet gan tās saturu, lietojumu un atbilstību tieši šī bērna vēlmēm un interesēm. Ja iepriekšējo svētku pieredze rādījusi, ka nemaz neizdodas tik viegli iegādāties tādu dāvanu bērnam, kas viņu tiešām iepriecina, tad varbūt ir laiks izmēģināt kaut ko citādāku. Piemēram, mantu vietā uzdāvināt bērnam piedzīvojumu un īpašas emocijas. 

Dāvanu serviss "Lieliska Dāvana" piedāvā dažas brīnišķīgas idejas, kas būs piemērotas bērnu iepriecināšanai un apsveikšanai jebkuros svētkos. Atliek tikai izvēlēties to pakalpojumu, kas atbilst bērna vecumam un interesēm. Dāvanu serviss piedāvā vairāk nekā 80 dāvanu kartes bērniem – dažādām gaumēm un vecumiem.

Kāpēc dāvanu kartes bērniem ir laba ideja
• Dāvanu karti vecāki un bērns var izmantot tad, kad tas ir ērti.
• Dāvanu karte var sniegt bērnam arī izvēles iespējas. 
• Iespēja apgūt kaut ko jaunu, gūt prieku.
• Ar dāvanu karti var ērti apsveikt bērnu arī no attāluma.

Kādu dāvanu karti izvēlēties bērnam
Te dažas idejas, kādas dāvanu kartes bērniem varat izvēlēties gan dzimšanas dienā, gan bērnudārza vai skolas izlaidumā, gan jebkuros citos svētkos. "Lieliska Dāvana" piedāvājumā būs atrodama gan dāvana mazajam piecgadniekam, gan jau nopietnam pusaudzim.
Kino dāvanu karte bērniem 
Kino apmeklēšana, multfilmas vai piedzīvojumu filmas patīk visiem bērniem. Ar šādu dāvanu karti noteikti nevar kļūdīties.
Izklaide batutu parkā "Jump Space" 
Bērni ir kustīgi un aktīvi, tāpēc viņi varēs aizrautīgi pavadīt vairākas stundas batutu parkā. Ja mājās nav batuta, tad šī ir tiešām lieliska dāvana.
Izjāde ar poniju
Poniji ir aktuāli bērniem diezgan ilgu laiku. Par izjādi ar mazo zirdziņu sapņo gan trīsgadnieks, gan vēl astoņgadnieks. Kāpēc gan nepiepildīt šo sapni?
Tarzāna šķēršļu parks bērniem
Bērniem, kuriem patīk uzvarēt, sacensties, pārbaudīt savus spēkus, laba izvēle ir šķēršļu trase ar dažādiem izturības pārbaudījumiem.
SPA bērniem
SPA nav tikai pieaugušo padarīšana. Būsiet pārsteigti, cik labi bērni prot atpūsties un relaksēties. Pieaugušie šo dabisko prasmi jau ir aizmirsuši. Uzdāviniet bērnam SPA! Īpaši tas patiks meitenēm.
Picu cepšanas darbnīca
Varat uzdāvināt bērnam dalību picu cepšanas darbnīcā. Tās būs noderīgas prasmes, kas arī varbūt ieinteresēs bērnu pavārmākslā.

"Lieliska Dāvana" sadarbojas ar daudziem pakalpojumu sniedzējiem un uzņēmējiem visā Latvijā, tāpēc piedāvā visdažādākās dāvanu kartes bērniem, kas būs laba izvēle jebkuros svētkos. Dāvanu kartes bērniem arī var kombinēt ar nelielām dāvaniņām, ko bērns var svinībās atvērt uzreiz, lai ir mirkļa prieka un pārsteiguma sajūta.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)