Banner 980x90

Uz Daugavpils šosejas pie Spuņģēniem šonedēļ notiks dzelzceļa caurbrauktuves remontdarbi

Rīga, 18.jūn., LETA. VAS "Latvijas dzelzceļš" no šodienas līdz piektdienai, 21.jūnijam, katru dienu no plkst.8 līdz 17 veiks balstu un laiduma kosmētisko remontu uz Daugavpils šosejas caurbrauktuvē zem dzelzceļa Krustpils-Jelgava pie Spuņģēniem, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas valsts ceļi" Komunikācijas daļā.

Darbu laikā tiks slēgta Daugavpils šosejas viena josla ne vairāk kā 50 metru garumā.

Satiksme remontdarbu laikā tiks organizēta ar regulētājiem. Visu diennakti būs noteikts braukšanas ātruma ierobežojums 50 kilometri stundā.

No plkst.17 līdz plkst.8 brauktuve tiks atbrīvota.

Aktuāla informācija par satiksmes ierobežojumiem autoceļu tīklā ir pieejama, zvanot uz diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 80005555, kā arī "Latvijas valsts ceļu" mājaslapā "www.lvceli.lv" un navigācijas lietotnē "Waze".

Kompānija "Latvijas valsts ceļi" izveidota 2004.gada nogalē un pieder valstij. Uzņēmums pārvalda valsts autoceļu tīklu, administrē valsts autoceļu tīkla finansējumu un organizē iepirkumus valsts vajadzībām. "Latvijas valsts ceļi" pārvalda 20 081 kilometru valsts autoceļu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)