Banner 980x90

Ugunsgrēka izcelšanos "Maxima" veikalā Rēzeknē nesaista ar ļaunprātīgu dedzināšanu

Daugavpils, 8.jūn., LETA. Policija nesaista ugunsgrēka izcelšanos "Maxima" veikalā Rēzeknē ar ļaunprātīgu dedzināšanu, aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ksenija Belova.

Pēc policijas rīcībā esošās informācijas teritorijā pie veikala esot aizdegušās miskastes, uguns pārmetusies arī uz vienu no veikala piebūves sienām, radot tai bojājumus.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 18.nodaļas - Noziedzīgi nodarījumi pret īpašumu -, policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Jau vēstīts, ka 6.jūnijā Rēzeknē aizdegās veikals "Maxima" un ugunsgrēkā cietia viens cilvēks.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāve Inta Palkavniece aģentūrai LETA iepriekš pastāstīja, ka ap plkst.10.30 saņemts izsaukums uz Pulkveža Brieža ielu, kur bija redzami dūmi.

Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka deg kādas ēkas siena un piebūve 55 kvadrātmetru platībā. Pirms glābēju ierašanās no ēkas evakuēti 60 cilvēki.

Mēģinot nodzēst ugunsgrēku saviem spēkiem, ugunsgrēkā cieta viens cilvēks, kurš tika nodots mediķiem. Ugunsgrēks likvidēts plkst.12.43.

Dupate-Ugule aģentūru LETA informēja, ka aizdegšanās konstatēta vienā no veikala noliktavas palīgtelpām. Nekavējoties tika sākta pircēju un darbinieku evakuācija un izsaukts VUGD.

Negadījumā viegli cietis viens "Maxima Latvija" darbinieks, kurš, konstatējot liesmas, izmantoja ugunsdzēšamo aparātu, lai mēģinātu tās apdzēst. Pēc medicīniskās palīdzības saņemšanas darbinieks palaists mājās.

Datums, kad varētu atsākt darbu Rēzeknē ugunsgrēkā cietušais veikals "Maxima", pagaidām nav zināms.

Patlaban tiek vērtēti veikalam nodarītie zaudējumi un lēsts, cik ilgs laiks būtu nepieciešams veikala atjaunošanai, skaidroja Dupate-Ugule.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)