Banner 980x90

Telefons "par piecīti" tikai šajā nedēļas nogalē t/c "Ditton Nams"

23. un 24. septembrī mobilo sakaru zīmols Amigo ir sagatavojis vēl nebijušu piedāvājumu visiem, kas vēlas iegūt jaunu budžeta klases telefonu un īpaši izdevīgi zvanīt uz visiem tīkliem Latvijā.

Šajā nedēļas nogalē t/c "Ditton Nams" (Cietokšņa iela 60) Amigo stendā, nākot no cita operatora ar savu numuru pie Amigo, iespēja iegādāties telefonu Samsung E1170i tikai par Ls 4,99. Šis budžeta klases telefons būs lieliski piemērots tiem mobilo sakaru lietotājiem, kam interesē kompakts telefona dizains un ilgs baterijas darbības laiks. Pie tam, atšķirībā no citu operatoru jau ierastajiem piedāvājumiem, šajā gadījumā telefona iegāde būs pieejama bez līgumsaistībām un mēneša maksas. Pie tam visi, kas iegādāsies telefonu, bez maksas saņems tarifu VISIEM un varēs zvanīt uz visiem tīkliem Latvijā par 0 sant./min (savienojuma maksa – 5 santīmi). Īpašs piedāvājums izstrādāts arī tiem, kas vēlēsies pārnākt uz Amigo pēcapmaksu.

Piedāvājums būs pieejams tikai šīs divas dienas – Amigo stends darbosies no 09:00 līdz 17:00. Tiem, kas vēlas iegādāties telefonus, jāatceras paņemt līdzi arī derīgu pasi vai autovadītāja apliecību. Viena persona var iegādāties tikai vienu telefonu, taču ikviens aicināts ņemt līdzi draugus un radus, kuri vēlas iegūt labu telefonu par neticami zemu cenu un turpmāk izdevīgi zvanīt uz visiem tīkliem Latvijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)