Banner 980x90

Tavs jaunais matracis – bezatsperu matracis no Erti.lv

Stereotipisks skats, kas daudziem ienāk prātā, domājot par klasisku matraci, – atsperu spirāles un skanīga čīkstēšana. Taču tā jau gadiem vairs nav realitāte. Mūsdienīgs matracis ir bez atsperēm, bet ar vairāku slāņu pildījumu, kas pēc vajadzības nodrošina cietāku vai mīkstāku gulēšanas virsmu. 

Mums katram ir savi īpašie paradumi, kas saistās ar miegu  nepareizais matracis var kaitināt un neļaut iemigt vairāku gadu garumā. Ir ļoti svarīgi apsvērt pareizā matrača izvēli. Kur pirkt matraci? Rīgā, Maskavas ielā 180, ir veikals Erti.lv, kura plašajā matraču piedāvājumā katrs atradīs savai sirdij un miega paradumiem tuvāko. Latvijā ražoto matraču klāsts piedāvā plānākus un biezākus bezatsperu matračus  ar Memory Foam putu slāni vai perforēto lateksu. Atkarībā no vēlmēm, budžeta iespējām un vajadzības Erti.lv atradīs tieši jums atbilstošu matraci saldākam miegam.

Bezatsperu matrači ir ražoti no vairākiem slāņiem, katrs no tiem pilda savu funkciju, kā arī atbild par matraču mīkstības pakāpi. Lielākā daļa matraču ir divpusēji, tātad, lietojami no abām pusēm, no kurām viena ir mīkstāka, bet otra  stingrāka. Matraču pildījumā ir kokosriekstu šķiedra, kas nodrošina lielisku balstu tiem, kuri sirgst ar mugurkaula slimībām.
Tālāk seko perforētā lateksa slānis  šis ir porains materiāls, kuru izgatavo no kaučuka sulas ekstrakta. Tas rūpējas par ideālu mikroklimatu, tas ir hipoalerģisks un gaisu caurlaidīgs.
Memory foam putas nodrošina augstu komforta līmeni, jo ideāli atbalsta galvu, kaklu un mugurkaulu. Šis materiāls īpaši noderēs osteohondrozes slimniekiem, kā arī tiem, kuri piedzīvo problēmas nepareiza mugurkaula izliekuma dēļ. 
Visi šie slāņi kopā veido lielisku Premium klases matraci tiem, kuri novērtē kvalitatīvu miegu un atpūtu. Erti.lv piedāvā matračus apskatīt gan interneta veikalā, gan Rīgā, Maskavas ielā 180. Internetā matrači ērti sakārtoti kategorijās, tiem iespējams izvēlēties visus tirgus standarta modeļus. Ja ir nepieciešamība, Erti.lv piedāvā pasūtīt matraci arī pēc individuāliem parametriem.

Pats labākais  matrači pieejami par lieliskām cenām, jo Erti.lv atlaides katru pirkumu padara īpaši izdevīgu! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)