Banner 980x90

Stāvlaukumu pie Daugavpils Bērnu veselības centra par 125 231 eiro izbūvēs SIA "CKD D"

Foto: Pilseta24.lv
Foto: Pilseta24.lv
SIA "CKD D" uzvarējusi Daugavpils pilsētas domes izsludinātajā iepirkumā par tiesībām izbūvēt autostāvvietu pie Daugavpils Bērnu veselības centra, aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļā.

Iepirkumā "Auto stāvlaukuma izbūve pie Daugavpils Bērnu veselības centra, Cietokšņa ielā posmā no Raiņa līdz 18.novembra ielai, 18.novembra ielā posmā no Cietokšņa līdz Ģimnāzijas ielai un Ģimnāzijas ielā posmā no 18.novembra līdz Raiņa ielai, Daugavpilī" tika saņemti četru pretendentu piedāvājumi.

Iepazinusies un izvērtējusi visu pretendentu piedāvājumus, iepirkuma komisija par uzvarētāju nolēma atzīt SIA "CKD D" un piešķirt tai līguma slēgšanas tiesības, līguma summa - 125 231 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa.

Saskaņā ar iepirkuma tehnisko specifikāciju darbi objektā uzņēmumam būs jāsāk 14 dienās pēc līguma parakstīšanas un jāpabeidz sešos mēnešos no līguma parakstīšanas datuma. Būvdarbu garantijas laiks - pieci gadi.

Auto stāvvietas izbūvei nepieciešamie līdzekļi ir ieplānoti Daugavpils Komunālās saimniecības pārvaldes budžetā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)