Banner 980x90

Statoil degvielas uzpildes stacijas kļūst par Circle K

Foto: Ieva Čīka/ LETA
Foto: Ieva Čīka/ LETA
Sākot ar šā gada maiju, visā Latvijā sāksies pakāpeniska pāreja uz mūsu jauno zīmolu Circle K. 2012. gadā Statoil DUS kļuva par daļu no Kanādas uzņēmuma Alimentation Couche-Tard. Tagad arī mums ir pienācis laiks pievienoties vienam no lielākajiem ērtas iepirkšanās zīmoliem pasaulē, kas ar 15 tūkstošiem degvielas uzpildes staciju un veikalu ir pārstāvēts vairāk nekā 20 valstīs. 

Arī turpmāk Circle K stacijās atradīsi visus lieliskos produktus, kurus iegādājies Statoil – miles degvielu, lielisku kafiju, reālos hotdogus un, protams, uz vietas ceptas smalkmaizītes. Tāpat kā līdz šim darbosies arī mūsu lojalitātes programma, kā arī Tevi joprojām apkalpos tie paši draudzīgie un atsaucīgie darbinieki.

Nosaukumu mainīs arī Statoil EXTRA programma – tā kļūs par Circle K EXTRA CLUB. Tu kā Circle K EXTRA CLUB biedrs saglabāsi līdzšinējās priekšrocības, kā arī saņemsi jaunus un vēl izdevīgākus piedāvājumus, kurus varēsi izmantot jebkurā mūsu degvielas uzpildes stacijā visā Latvijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)