Banner 980x90

Starptautiskajā sieviešu dienā Daugavpils teātrī notiks pirmizrāde "Mīlestība līdz prāta zudumam"

Daugavpils, 9.febr., LETA. Starptautiskajā sieviešu dienā, 8.martā, plkst.18.30 Daugavpils teātrī notiks pirmizrāde komēdijai par mīlestību un prātam neaptveramiem notikumiem – "Mīlestība līdz prāta zudumam", aģentūru LETA informēja teātra sabiedrisko attiecību vadītāja Janīna Ivanova.

Izrādes sižets vēsta par ārstu un viņa jauno pacientu, kurš cieš no periodiskiem atmiņas zudumiem. Pie ārsta ierodas arī pacienta sieva, kas šķiet saliks visu pa plauktiņiem, bet rezultātā viss apgriežas pilnīgi kājām gaisā, jo pēc brīža ierodas vēl kāda sieviete, kas arī apgalvo, ka ir pacienta sieva. Iepriekš veiksmīgais, pašpārliecinātais ārsts nemaz vairs nav pārliecināts - kurš šeit ir jucis un kurš cieš no atmiņas zuduma. Un visa šī jucekļa laikā ārsts paspēj arī iemīlēties.

Iestudējuma režisors ir Ivars Lūsis, kurš Daugavpils teātrī iestudējis tādas skatītāju iemīļotas komēdijas - ilgdzīvotājas kā: "Baismīgās mājsaimnieces", "Biznesa klases palāta", "Melu detektors" un "Ekstrasensa cīņa".

Lugas autors ir Valentīns Krasnogorovs - tehnisko zinātņu doktors un dramaturgs no Krievijas. Asa satīra, smalka humora izjūta, groteska, absurds, lirika un cilvēka dabas izpratne - tādiem vārdiem tiek raksturotas Krasnogorova lugas.

Izrādes radošajā komandā darbojas scenogrāfs Kristaps Skulte, kostīmu māksliniece Jūlija Ļaha un gaismu mākslinieks Sergejs Vasiļjevs. Izrādē piedalīsies Mihails Samodahovs, Viktors Jancevičs, Irina Kešiševa, Jurijs Losevs un Žanna Lubgāne. Izrāde krievu valodā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)