Banner 980x90

Spridzināšanas draudi Daugavpilī, Dūklava vakariņas, Melbārdim muguras operācija

Ilustratīvs foto/ Foto: Pilseta24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Pilseta24.lv
Piektdien, 26.augustā, pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām.

Rīgā atrasts meklēšanā izsludinātais pusaudzis no Ventspils

Ceturtdien, 25.augustā, Rīgā izdevies atrast meklēšanā izsludināto pusaudzi no Ventspils, aģentūru LETA informēja Rīgas Pašvaldības policijā (RPP).

Foto: Valsts policijaFoto: Valsts policija

Spridzināšanas draudi Daugavpilī

Piektdien, 26.augustā, no rīta, daudzi Daugavpils iedzīvotāji, ievēroja, ka Daugavpils tiesas ēkas tuvumā ir norobežota teritorija, no ēkas tiek evakuēti cilvēki, bet blakus stāv Valsts policijas, NMPD un VUGD mašīnas, pilsētas informācijas portālu Daugavpils24.lv informē Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Vecākā speciāliste Ksenija Belova.

Ilustratīvs foto/ Foto: Daugavpils24.lvIlustratīvs foto/ Foto: Daugavpils24.lv

Dūklavs pieļauj, ka vakariņas un medību braucienu apmaksājis Lietuvas ministres vīrs

Latvijas zemkopības ministrs Jānis Dūklavs (ZZS), atsaucoties uz Lietuvas mediju vēstīto, pieļauj, ka vakariņas un medību braucienu, kurā viņš piedalījies, ir apmaksājis Lietuvas zemkopības ministres Virgīnijas Baltraitienes vīrs. Politiķis reizē pauž gatavību painteresēties, lai precīzi noskaidrotu, kas sedza pasākuma izdevumus.

Foto: Ieva Lūka/ LETAFoto: Ieva Lūka/ LETA

Bobsleja pilotam Melbārdim veikta muguras operācija; atveseļošanās laiks neskaidrs

Latvijas vadošajam bobsleja pilotam Oskaram Melbārdim ceturtdien veikta muguras operācija, taču atveseļošanās periods pašlaik ir neskaidrs, vēsta Latvijas Bobsleja un skeletona federācija.

Oskars Melbārdis/ Foto: Evija Trifanova/ LETAOskars Melbārdis/ Foto: Evija Trifanova/ LETA

Liepāja vēl vismaz trīs gadus uzņems Eiropas rallija čempionāta posmu

Autorallija "Liepāja" organizators "RA Events" ar Starptautiskās Automobiļu federācijas (FIA) Eiropas rallija čempionāta (ERČ) rīkotājiem "Eurosport Events" panācis vienošos par sacensību iekļaušanu ERČ kalendārā vēl vismaz trīs nākamos gadus, līdz pat 2019.gada sezonai, aģentūru LETA informēja "RA Events" pārstāvis Jānis Unbedahts.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Jūrmalā par 5,3 miljoniem eiro uzbūvēta daudzfunkcionāla sporta halle

Jūrmalā par 5,3 miljoniem eiro, izmantojot pašvaldības budžeta līdzekļus, uzbūvēta daudzfunkcionāla sporta halle, kas atrodas Raiņa ielā 55, aģentūru LETA informēja Jūrmalas pilsētas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja pienākumu izpildītāja Zane Leite.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Foto un video: Igauņu viesi Valmieru izvēlas apmeklēt ar helikopteru

Ceturtdien, 25.augustā, policija saņēmusi informāciju, ka Valmierā, Pārgaujas pusē zemu lido helikopters, un tas nosēdies Linarda Laicena ielas rajonā, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē Valsts policija Vidzemes reģiona pārvalde.

Valmiera24.lvValmiera24.lv

Salacgrīva lūgs EK viedokli par "Rail Baltica" dzelzceļa līnijas alternatīvas realizāciju

Salacgrīvas novada dome lūgs Eiropas Komisiju (EK) sniegt viedokli, kādi saskaņojumi būtu veicami ar EK, lai būtu iespējama "Rail Baltica" dzelzceļa līnijas "C5" alternatīvas realizācija.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Krauklis: Minimālo sociālo iemaksu dēļ vairāki pusslodzi strādājoši pašvaldības darbinieki varētu zaudēt darbu

Līdz ar minimālā sociālo iemaksu līmeņa noteikšanu vairāki šobrīd pusslodzi strādājoši Valkas pašvaldības darbinieki, visticamāk, zaudēs darbu, intervijā laikrakstam "Diena" atzīst domes priekšsēdis, Reģionālo attīstības centru apvienības vadītājs Vents Armands Krauklis (Vidzemes partija).

Vents Armands Krauklis/ Foto: Ieva Lūka/ LETAVents Armands Krauklis/ Foto: Ieva Lūka/ LETA

Reģionālo attīstības centru apvienība: Atgriežoties Latvijā, daudzas ģimenes saskartos ar būtisku dzīves līmeņa kritumu

Atgriežoties Latvijā, daudzas ģimenes saskartos ar būtisku dzīves līmeņa kritumu, intervijā laikrakstam "Diena" pauž Valkas domes priekšsēdis, Reģionālo attīstības centru apvienības vadītājs Vents Armands Krauklis (Vidzemes partija).

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)