Banner 980x90

Šoruden Daugavpilī atklās "Kesko Senukai" lielveikalu

Daugavpils, 16.aug., LETA. Šoruden Daugavpilī, Kraujas ielā tiks atklāts "Kesko Senukai" jaunā formāta lielveikals "Viss mājai un būvniecībai", aģentūru LETA informēja "Ditton grupas" projektu vadītājs Andrejs Kursītis.

Veikala atvēršanā tiks investēts aptuveni viens miljons eiro. Sākotnēji tajā tiks nodrošināta 51 jauna darba vieta. Investora nākotnes plānos ir biznesa paplašināšana, darba vietu skaita palielināšana, pakalpojumu klāsta paplašināšana Daugavpils un Latgales reģiona iedzīvotājiem un viesiem.

Pateicoties Daugavpils pilsētas pašvaldības atsaucībai un atbalstam, tiks sakārtota arī jaunā veikala tuvumā esošā ceļa infrastruktūra.

"Kesko Senukai" lielveikals atklāšana Daugavpilī tiek gatavots sadarbībā ar "Ditton grupas" mātesuzņēmumu SIA "Kraujas parks". Un šis nav pēdējais šī gada "Ditton grupas" attīstības projekts, ar jaunu darba vietu izveidošanu un jaunu investīciju piesaisti Daugavpilij un Latgalei," uzsver Kursītis.

Atjaunotie "Kesko Senukai" veikali patlaban jau darbojas Rīgā, Lucavsalas ielā un Kārļa Ulmaņa gatvē.

Jau vēstīts, ka šogad pavasarī "Ditton grupas" un SIA "Maxima Latvija" sadarbības ietvaros Daugavpilī tika atvērts atjaunotais veikals "Maxima XX". Tā atjaunošanā tika investēti 1,5 miljoni eiro.

"Kesko group" ir viens no lielākajiem tirgotājiem Ziemeļeiropā, pērn tā apgrozījums bija 13.2 miljardi eiro. Uzņēmums nodarbina 45 000 strādājošo 2000 veikalos Somijā, Zviedrijā, Norvēģijā, Lietuvā, Latvijā, Krievijā, Baltkrievijā un Polijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)