Banner 980x90

Šonedēļ Daugavpilī sāksies Mākslas dienas

Daugavpils, 19.apr., LETA. Piektdien, 21.aprīlī, plkst.16 ar Daugavpils Marka Rotko Mākslas centra ceturtās gadadienas svinībām Daugavpilī sāksies "Mākslas dienas 2017", aģentūru LETA informēja Daugavpils Kultūras pārvaldes vadītājas vietniece Vita Viļevko.

Līdzīgi kā iepriekš, arī šogad aprīlī un maijā visā Latvijā tiek svinētas Mākslas dienas. Tajās aktīvi iesaistīsies arī Daugavpils kultūras un izglītības iestādes. Līdz pat 20.maijam, kad notiks starptautiskā akcija "Muzeju nakts – 2017", Daugavpilī būs iespēja apmeklēt vairākas Latvijas un ārvalstu mākslinieku darbu izstādes, atvērto durvju dienas, radošās darbnīcas un meistarklases, akcijas, modes skati, koncertus un seminārus.

Jau 21.aprīlī Rotko Mākslas centra tiks atklātas septiņas jaunās sezonas izstādes. Pirmo reizi Latvijā apskatei tiks izstādīts arī pasaulslavenā norvēģu mākslinieka Edvarda Munka oriģināldarbs "Advokāta Ludviga Meijera portrets".

Kopumā Mākslas dienās Daugavpilī būs iespēja piedalīties vairāk nekā 30 dažādās aktivitātēs: atvērto durvju dienās Tautas lietišķās mākslas studijā "Klūga", Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskolā "Saules skola", Daugavpils Māla mākslas centrā, meistarklasēs, kurās varēs apgūt gan hennas tetovēšanas iemaņas, gan grafikas un vektorgrafikas pamatus, seminārā "Amatnieku darbu tirdzniecība internetā" un ikgadējās Daugavpils reģiona mākslinieku asociācijas izstādes atklāšanā 28.aprīlī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)