Banner 980x90

Somijasapavi.lv piedāvājumā kvalitatīvi apavi bērniem un pieaugušajiem

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Tikko pienāca rudens un tūlīt jau atkal būs pavasaris. Līdz ar gadalaiku maiņu jānomaina arī āra un iekštelpu apavi, turklāt vienmēr tie jāpērk gan sev, gan bērniem. Kvalitatīvus ādas un mūsdienīgu materiālu apavus var iegādāties apavu veikalā Somijasapavi.lv. Šeit nopirktie apavi ilgi kalpos un maksā savai kvalitātei atbilstošu, taču ne augstu cenu.

Tradiconāli Somijasapavi.lv veikalu sortimentā ir: 
- bērnu apavi,
- sieviešu apavi,
- vīriešu apavi,
- gumijas zābaki sievietēm,
- apavi sportam,
- apavi birojam.

Bērnu apavu sortimentā nopērkami visu sezonu zābaciņi, sandales, arī dažādas deju čībiņas. Izvēlieties bērnu apavus no ādas un ar pareizi fiksētu potītes atbalstu, kā arī no dabiskiem materiāliem apavu iekšējā daļā. Somijasapavi.lv nopērkami gan mazo izmēru apavi pavisam maziem bērniem, gan arī pirmsskolas vecuma bērniem un jauniešiem. It visus apavus var ērti pielaikot un atrast sev piemērotāko modeli, izmēru un tīkamāko stilu.

Sieviešu apavu klāstā ir klasiskās laiviņas, dažādu veidu biroju kurpītes, puszābaki un garie zābaki. Nopērkami arī sieviešu apavi pārgājieniem un sportam. 

Vīriešu apavu plauktos atradīsiet gan lietišķus apavus, gan sportiskus pārgājienus apavus, gan čību tipa apavus atpūtai vasarā. Ja zināsiet, ko tieši meklējat, visticamāk, ka to izdosies atrast, jo Somijasapavi.lv ir pieejami dažādu izmēru, krāsu un stilu apavi vīriešiem un strādā atsaucīgi konsultanti, kuri palīdzēs atrast vajadzīgo.

Lietainajā sezonā noderēs gumijas zābaki. Šis būs vienreizējs pirkums, kas kalpos gadiem ilgi un ļaus pataupīt citus apavus un nemērcēt tos lietū. Turklāt pievērsiet uzmanību gumijas zābaku dažādajiem dizainiem – mūsdienās mēdz būt patiešām pievilcīgi un stilīgi gumijnieki!

Apavi sportam noderēs visiem, kuri brīvo laiku pavada aktīvā atpūtā. Somijasapavi.lv biežāk atradīsiet pārgājienu un brīvā laika apavus, retāk – izteiktus sporta apavus. Ieteicams jau iepriekš izlemt, kāda tipa apavi ir vajadzīgi, tad nebūs grūtību tos atrast Somijasapavi.lv.

Vai zināji?
Somijasapavi.lv veikalos vari iegādāties arī dažādu veidu apavu kopšanas līdzekļus. Tie ir gan visādu krāsu apavu ādas kopšanas krēmi, gan birstītes zamšādas kopšanai, gan dažādi spreji. Lai varētu iegādāties labus apavus pie sen zināma tirgotāja, zvaniet uz +371 67284511 vai nāciet uz veikalu Kr. Barona ielā 36! 

Noderīgi!
Nopērkamos apavus var apskatīt arī uzņēmuma mājaslapā www.somijasapavi.lv! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)