Banner 980x90

Sestdien Daugavpilī notiks makšķerēšanas sacensības

Sestdien, 26. maijā, Ruģeļu mākslīgajā ūdenstilpnē (tautā tiek dēvēts par "Katlavanu") notiks makšķerēšanas sacensības bērniem un jauniešiem līdz 18 gadu vecumam.

Daugavpils Sporta pārvalde sadarbībā ar biedrību "Dinaburg-Dvinsk" rīko Daugavpils pilsētas čempionātu makšķerēšanā ar pludiņu. Dalībnieki tiks iedalīti divās vecuma grupās – bērni līdz 13 gadu vecumam un no 13 līdz 18 gadiem veci makšķernieki.

Dalība sacensībās būs bezmaksas, un to sākums plkst. 9.00. Reģistrācija no 7.30 līdz 8.30. Trīs stundu laikā makšķernieki centīsies noķert pēc iespējas vairāk zivju. Augstāku vietu iegūs tas, kura kopējā loma masa būs vislielākā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)