Banner 980x90

Sabojā četrus Daugavpils cietokšņa dārzā nesen uzstādītus soliņus

Daugavpils, 20.apr., LETA. Pagaidām nenoskaidroti vandāļi sabojājuši četrus no desmit jaunajiem Daugavpils cietokšņa dārzā pirms Lieldienām uzstādītajiem soliņiem, aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldībā.

Vandāļi soliņus ir izrāvuši no stiprinājumiem un sabojājuši to koka detaļas.

Vietējie iedzīvotāji jau sen bija izteikuši lūgumu labiekārtot Cietokšņa dārzu. Līdz nesenam laikam tas nebija iespējams, jo dārzs nepiederēja pašvaldībai. Pārņemot to no Finanšu ministrijas, šāda iespēja radās un ilgi gaidīto sakārtošanu varēja sākt.

13.aprīlī dārzā tika pabeigta veco soliņu demontāža un desmit jaunu soliņu un piecu atkritumu urnu uzstādīšana, tādējādi padarot Cietokšņa vidi sakoptāku un pievilcīgāku. Diemžēl jau pēc piecām dienām nācās konstatēt, ka četri soliņi ir izrauti no stiprinājumiem un tiem ir bojāti dēļi.

Pašvaldība vēlreiz aicina iedzīvotājus cienīt līdzcilvēku darbu, saudzēt un rūpēties par vidi, kurā dzīvojam un kuru apciemo tūristi. Redzot pārkāpējus, kas bojā īpašumu, apzīmē sienas, bojāti informācijas stendus, iedzīvotāji aicināti ziņot policijai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)