Banner 980x90

Rotko mākslas centrā notiks tikšanās ar māksliniekiem no Francijas un Dānijas

Daugavpils, 27.febr., LETA. Šodien no plkst.11 līdz 14 Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā norisināsies tikšanās un diskusija ar franču mākslinieku Patriku Peltjē un latviešu mākslinieci Lindu Zīveri, kas patlaban dzīvo un strādā Dānijā, aģentūru LETA informēja mākslas centra mārketinga speciāliste Inita Paegle.

Franču mākslinieks Peltjē, kuram Rotko centrā patlaban norisinās tēlniecības personālizstāde "Atdzimšana", aicina mākslas interesentus uz sarunu un diskusiju par tēlniecību un personālizstādē apskatāmajiem darbiem. Savukārt latviešu māksliniece Zīvere aicina ne tikai uz sarunu dialogā, bet arī uz eksperimentālo mākslas darbnīcu, dodot iespēju katram radoši izpausties mākslinieces vadībā.

Tikšanās ar Peltjē sāksies plkst.11, bet ar Zīveri - 12.30. Abas tikšanās noritēs latviešu valodā, ieeja uz tām - bezmaksas. Pasākuma gaitā bez maksas varēs apskatīt arī Rotko centra izstādes C sektorā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)