Banner 980x90

Rotko mākslas centrā notiks tikšanās ar mākslinieci no Lielbritānijas Ērinu Lauloru

Daugavpils, 19.apr., LETA. Sestdien, 22.aprīlī plkst.12 Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā notiks tikšanās ar mākslinieci no Lielbritānijas Ērinu Lauloru, aģentūru LETA informēja mākslas centra mārketinga speciāliste Inita Paegle.

Māksliniece Laulora ir gleznu izstādes "Onomatopoēze" darbu autore. Izstāde tiks atklāta 21.aprīlī Rotko mākslas centrā, kā viens no septiņiem mākslas projektiem jaunajā izstāžu sezonā. Louloras gleznām ir raksturīgs liels triepiens, kas līkloču viļņiem klāj gleznas virsmu. Mākslinieces gleznošanas manierei piemīt piesātinātu krāsu un blīvuma radīta klātbūtnes sajūta.

Tikšanās gaitā māksliniece dalīsies sava darba pieredzē, stāstīs par savu gleznošanas manieri, darbu ideju un ikdienas darbu studijā.

Tikšanās notiks angļu valodā Rotko centra B sektorā pie mākslinieces darbu izstādes, ieeja uz pasākumu - bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)