Banner 980x90

Rotko mākslas centrā atklās jauno rudens izstāžu sezonu "Laiks undažādība laikā"

Daugavpils, 22.sept., LETA. Sagaidot Daugavpilī dzimušā pasaulslavenā mākslinieka Marka Rotko dzimšanas dienu, kas tiek svinēta 25.septembrī, šodien plkst.16 Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā notiks jaunās rudens izstāžu sezonas "Laiks un dažādība laikā" atklāšana, aģentūru LETA informēja mākslas centra mārketinga speciāliste Inita Paegle.

Pēc viņas teiktā, vienotā laika tarifa filigrānās detaļas un mītiem apvītos tēlus būs iespējams ieraudzīt Latvijas grafiķa Gunāra Kroļļa darbos, līdzsvaru un mieru - beļģu fotogrāfa Īva Ullena kompozīcijās, bet dažādību, netveramību un mainību - Ināras Petrusevičas personālizstādē. Noskaņas un spēku varēs ieraudzīt Baibas Priedītes akvareļu sienās, dažādību un daudzveidību - izstādē "Mākslas bezgalība - Polijas skatījums", bet atšķirīgo skatījumu uz šodienu - starptautiskā glezniecības simpozija "Mark Rothko 2017" dalībnieku darbos, solīja Paegle.

Seši jaunie izstāžu mākslas projekti ar 20 dažādu paaudžu mākslinieku skatījumu uz pasauli Rotko mākslas centrā būs aplūkojami līdz 5.novembrim. Izstāžu sezonas atklāšanas pasākumā no plkst.16 līdz 17 jaunās izstādes būs iespēja apskatīt bez maksas, bet pārējās tās dienas stundās - par īpašām akcijas cenām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)