Banner 980x90

Rotko mākslas centrā atklās IV Starptautiskā tekstilmākslas simpozija izstādi

Daugavpils, 6.okt., LETA. Nākamnedēļ, 13.oktobrī, plkst.16 Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā tiks atklāta IV Starptautiskā tekstilmākslas un šķiedru mākslas simpozija dalībnieču darbu izstāde, aģentūru LETA informēja mākslas centra mārketinga speciāliste Inita Paegle.

Šogad no 2. līdz 13.oktobrim Daugavpilī ceturto reizi norisinās tekstilmākslas un šķiedru mākslas simpozijs. Tajā piedalās deviņas dalībnieces no Īrijas, Austrālijas, Latvijas, Vācijas, Francijas/Kanādas, Ukrainas, Dienvidkorejas un ASV.

Smeļoties iedvesmu Daugavpilī, Daugavpils cietoksnī, Latgales ainavā un cilvēkos, divās nedēļās mākslinieces rada darbus no visdažādākajiem materiāliem - tradicionālajiem tekstila, dažādiem sintētiskajiem un pat dabas materiāliem.

Nereti tekstilmākslas un šķiedru mākslas simpozijos tapušo darbu filozofija, ideja, pielietotie materiāli un izpildījums ir spējuši pārsteigt pat pieredzes bagātus mākslas cienītājus. Par to vai arī IV Starptautiskā tekstilmākslas un šķiedru mākslas simpozija dalībnieču darbu izstāde spēs atstāt iespaidu uz skatītāju, ikviens varēs pārliecināties, apskatot izstādi.

Izstāde būs apskatāma līdz 5.novembrim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)