Banner 980x90

Rotko centrā pulcējas Latgales grafikas simpozija dalībnieki

Rīga, 7.maijs, LETA. Ar mākslinieku prezentācijām šodien plkst.15 Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā tiks oficiāli atklāts 8.Starptautiskais Latgales grafikas simpozijs, aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāju pārstāvis Māris Čačka.

Simpozija atklāšanā notiks mākslinieku prezentācijas, kurās viņi iepazīstinās ar sevi, savām autortehnikām un idejām, kuras paredzēts realizēt simpozija laikā. Savukārt simpozija dalībnieku darbu izstādes atklāšana paredzēta Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā 18.maijā plkst.16.

Pasākumu rīko Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs sadarbībā ar Mākslu pedagogu apvienību.

"Neraugoties uz to, ka simpozijs tiek organizēts jau astoto gadu, tas nav zaudējis savu aktualitāti, dodot iespēju pasaules māksliniekiem satikties vienuviet, aktualizējot grafikas mākslas nozīmi pasaules mērogā. Starptautisku skanējumu lokāla Latvijas reģiona vārdā nosauktam simpozijam piešķir žūrijas atlasīto dalībnieku ģeogrāfija. Arī šogad simpozijā piedalīsies astoņi starptautiski mākslinieki no dažādām pasaules valstīm," uzsvēra Čačka.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)