Banner 980x90

Robežsargi izņēmuši 200 litrus kontrabandas degvielas

Rīga, 6.jūl., LETA. Valsts robežsardzes amatpersonas ceturtdien, Daugavpils novadā izņēmuši septiņas tvertnes ar 200 litriem šķidruma ar dīzeļdegvielai raksturīgu smaku un aizturējuši divus Latvijas pilsoņus, aģentūrai LETA pavēstīja Valsts robežsardzes pārstāve Jolanta Babiško.

Robežsargi, veicot dzelzceļa posma Indra-Daugavpils apsekošanu no gaisa, Daugavpils novadām netālu no dzelzceļa stacijas "Naujena", novēroja kā no Latvijā iebraucoša vilciena tiek izmestas degvielas tvertnes, kā arī divas personas, kuras veic šo tvertņu savākšanu un iekraušanu savā automašīna.

Notikuma vietā tika aizturēti 1989. un 1988.gadā dzimuši Latvijas pilsoņi.

Vīrieši ar automašīnu un izņemtajām degvielas tvertnēm nodoti Valsts policijai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)