Banner 980x90

Plāno atjaunot Daugavpils dzimtsarakstu nodaļas ēku

Daugavpils, 8.aug., LETA. Daugavpils pilsētas pašvaldībai ir izstrādāts būvprojekts, kas paredz Daugavpils dzimtsarakstu nodaļas ēkas energoefektivitātes uzlabošanu, aģentūru LETA informēja Daugavpils domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļā.

Būvprojekts "Energoefektivitātes paaugstināšana Daugavpils pilsētas pašvaldības ēkā, Raiņa ielā 27, Daugavpilī" paredz fasādes siltināšanu, ventilācijas un apkures sistēmas modernizāciju, jumta atjaunošanu, kā arī vides pieejamības nodrošināšanu un energoefektīva apgaismojuma uzstādīšanu.

Projekta prognozējamās izmaksas varētu būt līdz pusmiljonam eiro. Projekta īstenošanai plānots piesaistīt Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansējumu.

Daugavpils domes priekšsēdētāja pirmais vietnieks Rihards Eigims (Mūsu partija) atklāj, ka ir pieņemts lēmums līdztekus ar energoefektivitātes paaugstināšanas projektu, ēkas iekšienē veikt kosmētisko remontu un mainīt interjeru.

Pēdējo reizi Daugavpils dzimtsarakstu nodaļas iekštelpas tika remontētas pirms 35 gadiem un pašreizējais interjers ir stipri vien novecojis. Iekšdarbu izmaksas paredzēts segt no pašvaldības budžeta līdzekļiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)