Banner 980x90

Pilsētnieka kartes ieviešana Daugavpilī varētu izmaksāt divus miljonus eiro

Daugavpils, 10.janv., LETA. Pilsētnieka kartes ieviešana Daugavpilī varētu izmaksāt aptuveni divus miljonus eiro, balstoties uz veiktajiem aprēķiniem, prognozē Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Aivars Zdanovskis.

Darba grupa, kas strādāja pie jautājuma par Pilsētnieku kartes ieviešanu, ir beigusi darbu un patlaban tiek gatavots gala ziņojums, kas vēlāk tiks nodots izskatīšanai domes deputātiem. Ja tiks pieņemts labvēlīgs lēmums, tiks veikts specifikāciju un kartes izstrādes iepirkums, skaidroja Zdanovskis.

Vicemērs norādīja, ka Ministru kabineta noteikumi uzliek pašvaldībai par pienākumu nodrošināt gan pārvadājumus sabiedriskajā transportā, gan arī iedzīvotājiem sniegtās sociālās palīdzības uzskaiti. Tāpēc ir jāpieņem principiāls un politisks lēmums, kā šī uzskaite tiks veikta - vai tas notiks ar pilsētnieka kartes palīdzību vai kā citādi.

Ja viss noritēs raiti, tad jau martā varētu būt pabeigti iepirkumi un rudenī pilsētnieka karti varētu sākt izmantot pirmām kārtām skolēni, jo tā darbotos arī kā skolēna karte, un to kategoriju pilsētas iedzīvotāji, kas saņem dažādus atvieglojumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)