Banner 980x90

Pilsētas svētku gājienam Daugavpilī pieteikušies pāri par 3000 cilvēku

Daugavpils, 4.jūn., LETA. Dalībai vienā no pilsētas svētku centrālajiem notikumiem - gājienā Daugavpilī pieteikušies pāri par 3000 cilvēku no 64 organizācijām, aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļā.

Gājiens notiks sestdien, 9.jūnijā. Tas sāksies plkst.13 pie dzelzceļa stacijas un pa Rīgas ielu virzīsies uz Vienības laukumu, kur plkst.13.45 paredzēta pilsētas svētku svinīgā atklāšanas ceremonija.

Pilsētas 743.dzimšanas dienai veltīti svētku pasākumi Daugavpilī sākas šodien un norisināsies līdz 10.jūnijam. Šogad pilsētas svētku devīze būs "Daugavpils skan!" un pasākuma organizatori sola, ka pilsētas svētki būs īpaši skanīgi.

To gaitā pilsētas laukumos, parkos un skvēros paredzēti daudzveidīgi koncerti, gadatirgus, sporta sacensības, dažādas citas aktivitātes.

Pilsētas svētku laikā Pumpura skvērā darbosies dažādas atrakcijas bērniem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)