Banner 980x90

Pilnvaras uz laiku noliek Daugavpils domes deputāte Dademaša

Rīga, 16.nov., LETA. Daugavpils domes deputāte Marjana Dademaša (S) uz laiku nolikusi savas pilnvaras domē, noskaidroja aģentūra LETA.

Deputāte savā iesniegumā domes vadībai un vēlēšanu komisijai norādījusi, ka viņai veselības stāvokļa dēļ ir aizliegts pildīt darba pienākumus.

Dademaša 2017.gada vēlēšanās bija piektā populārākā "Saskaņas" kandidāte un domē ievēlēta ar 8510 balsīm. Viņa izpelnījusies kolēģu kritiku par komiteju un domes sēžu neapmeklēšanu.

Nākamā politiskā spēka kandidāte, kas vēlēšanās guva lielu vēlētāju atbalstu, ir skolotāja Nataļja Kožanova, kuras pilnvaras domei vēl jāapstiprina. Kožanova ieguvusi vidusskolas krievu valodas un literatūras un vēstures skolotājas profesiju, tāpat viņai ir maģistra grāds filoloģijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)