Banner 980x90

Piespiedu kārtā uz tiesu vedīs savu bērnu sišanā vainotos vecākus

Daugavpils, 7.aug, LETA. Sakarā ar abu apsūdzēto neierašanos uz sēdi Daugavpils tiesai šodien nācies atlikt krimināllietas skatīšanu, kurā vecāki apsūdzēti par savu sešu bērnu sišanu, turklāt vienam no bērniem tika salauzta kāja, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.

Vecākiem nozīmēta piespiedu atvešana, lietas iztiesāšanu plānots turpināt 14.augustā.

Jau ziņots, ka Daugavpils tiesa šodien sāka skatīt krimināllietu, kurā vecāki tiek vainoti savu sešu bērnu sišanā. Kā aģentūru LETA iepriekš informēja Ģenerālprokuratūras preses sekretāre Kristīne Sutugina, prokuratūras apkopotie pierādījumi liecina, ka vecāki pret saviem sešiem mazgadīgajiem bērniem pielietoja cietsirdīgu un vardarbīgu izturēšanos, mazgadīgajiem nodarot fiziskas un psihiskas ciešanas.

Sutugina informēja, ka 2015.gada nogalē bērnu māte bērnam liedza ēdienu un dzērienu, bet, kad mazgadīgais, būdams izsalcis, bez atļaujas paņēma sev un noslēpa piena pudelīti un krūzi ķīseļa, viņa visu pārējo bērnu klātbūtnē sāka viņu lamāt un ar metāla kruķi veica vairākus sitienus pa bērna ķermeni, nodarot viņam smagus miesas bojājumus. Turpinot savas darbības, kas bija vērstas uz bērna mocīšanu, apsūdzētā tīši salauza cietušajam kāju.

Bērnam nodarītie miesas bojājumi tika slēpti.

Bērnu tēvs pielietoja fizisku vardarbību pret katru no bērniem, sitot viņiem ar koka nūju pa ķermeni. Bērnu māte vīra darbības nepārtrauca, informēja Sutugina.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)