Banner 980x90

Pēc nedēļas Daugavpils cietoksnī norisināsies Mākslas nakts

Rīga, 30.maijs, LETA. 7.jūnijā no plkst.22 četras stundas Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs piekto reizi vēsturiskajā Daugavpils cietoksnī organizēs Mākslas nakti, aģentūru LETA informēja rīkotāju pārstāvis Māris Čačka.

Pasākuma laika varēs apskatīt Rotko centra sešu gadu dzimšanas dienas izstādes. Tāpat vairākas reizes vakara gaitā paredzēts gaismas un mūzikas šovs. Cietoksnī darbosies mākslinieku Ingūnas Levšas un Māra Popova sietspiedes darbnīca, laikmetīgās keramikas izstāde Gaisā, kas radīta speciāli Mākslas naktij. Tāpat ieplānota arī mākslinieces Ievas Nagliņas performance.

Cietoksnī būs sastopami Staņislava Broka Daugavpils mūzikas vidusskolas un Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzeja pārstāvji. Savukārt Daugavpils dizaina un mākslas vidusskolas "Saules skola" audzēkņi pasākumam sagatavojuši modes skati.

Pasākuma muzikālajā daļā gaidāmi Loretas Reides un Evijas Vēberes koncerti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)