Banner 980x90

Pēc izmaiņām satiksmes organizācijā ielu krustojumā Daugavpilī dažās dienās reģistrē vairākas avārijas

Daugavpils, 22.febr., LETA. Pēc izmaiņām satiksmes organizācijā Kauņas un Smilšu ielu krustojumā Daugavpilī dažās dienās reģistrētas vairākas avārijas, tajā skaitā ar cietušajiem, aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ksenija Belova.

Ceļu pārvada būvniecības dēļ Daugavpilī ir ieviestas vairākas izmaiņas transporta kustībā, tai skaitā kopš pirmdienas, 19.februāra, rīta ir mainīta ielu prioritāte Kauņas un Smilšu ielas krustojumā - ja iepriekš galvenā bija Smilšu iela, tad tagad - Kauņas iela. Par notikušajām izmaiņām vēsta arī ielu krustojumā uzstādītās ceļa zīmes. Diemžēl, vairākiem autovadītājiem braucot "pēc atmiņas" un, nepamanot satiksmes organizācijā ieviestās izmaiņas, ir notikušas vairākas avārijas.

Jau pirmajā dienā pēc izmaiņu ieviešanas ap plkst.17.20 Kauņas un Smilšu ielu krustojumā sadūrās automašīnas "Opel" un "BMW", jo 1992.gadā dzimusī "Opel" vadītāja savlaicīgi nepamanīja satiksmes organizācijā ieviestās izmaiņas. Par laimi šajā ceļu satiksmes negadījumā neviens cilvēks necieta.

Nākamajā dienā, 20.februārī, ap plkst.15 minētajā ielu krustojumā notika vēl viena avārija, šoreiz, diemžēl, jau ar cietušo. Situācija bija līdzīga - pa nu jau otršķirīgo ielu braucošais "Chrysler", kuru vadīja kāds 1959.gadā dzimis vīrietis, nepalaida garām pa galveno ielu braucošo "Hyundai". Transportlīdzekļu sadursmes rezultātā cieta pasažiere, kāda 1939.gadā dzimusi sieviete.

Atskaitot ceļazīmju nomaiņu, nekādas citas brīdinošas informācijas par notikušajām izmaiņām satiksmes organizācijā nedz minētajā krustojumā, nedz kur citur nav bijis.

Izmaiņām satiksmes organizācijā minētajā ielu krustojumā saglabāsies vismaz līdz gada beigām.

Patlaban 6,5 miljonus eiro vērtā Smiltenes ielas divlīmeņu pārvada būvniecībā norisinās pāļu būvniecība. Ceļu pārvads top Kohēzijas fonda atbalstītajā projektā "Smiltenes ielas divlīmeņu pārvada ar pievadiem būvniecība līdz Smilšu un Kauņu ielu krustojumam, Daugavpilī".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)