Banner 980x90

Pašvaldības darbiniece Dubina un doktorants Rasis kļuvuši par Daugavpils pilsētas domes izpilddirektora vietniekiem

Daugavpils, 15.dec., LETA. Daugavpils pilsētas domes izpilddirektora vietnieku amatos pašvaldības deputāti apstiprinājuši līdzšinējo pašvaldības darbinieci Tatjanu Dubinu un doktorantu Kārli Rasi, aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldībā.

Kopumā Daugavpils pilsētas domes izpilddirektora vietnieku amatiem bija pieteikušies seši pretendenti.

Dubina Rīgas Tehniskajā universitātē ir ieguvusi būvinženiera kvalifikāciju, strādājusi SIA "Ditton būve" par būvdarbu/projektu vadītāju, pēdējā laikā Daugavpils pilsētas domes Īpašuma pārvaldīšanas departamentā bija Nekustamā Īpašuma attīstības nodaļas vadītāja.

Savukārt Rasis Rēzeknes tehnoloģiju akadēmijā patlaban iegūst inženierzinātņu doktora grādu Informātikā, administrē datortīklus Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā, kā arī vada interešu pulciņu Daugavpils valsts ģimnāzijā un asistē Daugavpils Universitātē.

Pienākumu sadali starp vietniekiem ar rīkojumu noteiks izpilddirektors. Izpilddirektora vietnieki savus pienākumus sāks pildīt pēc līguma parakstīšanas.

Pamatojot izpilddirektora vietnieka amatu ieviešanu, Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājs Rihards Eigims ("Mūsu partija") iepriekš skaidroja, ka izpilddirektorei Ingai Goldbergai nav palīgu, bet pilsētas saimniecība ir liela un izpilddirektore ir ļoti noslogota. Patlaban ir sācies darbs pie projektu izstrādes, Eiropas Savienības struktūrfondu finansējuma piesaistei un darba kļūst arvien vairāk. Tādēļ lietderīgi ir sadalīt pienākumus, ieviešot izpilddirektora vietnieku amatus, viņš skaidroja.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)