Banner 980x90

Pasniegs Daugavpils Universitātes balvas

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Otrdien, 15.martā, plkst.18.00 Daugavpils teātrī notiks Daugavpils Universitātes (DU) zināšanu un mūžīgās jaunības simbola "Hesperīdu zelta ābola" pasniegšanas ceremonija, aģentūru LETA informēja DU sabiedrisko attiecību menedžere Zane Ločmele.

DU "Gada balvas zinātnē" un "Gada balvas" pasniegšanas sarīkojumā tiks sumināti un apbalvoti labākie augstskolas darbinieki un studenti par ieguldījumu universitātes attīstībā un popularizēšanā aizvadītajā gadā.

DU "Gada balva zinātnē" piešķirta par izciliem sasniegumiem zinātnē, kas sekmējuši DU zinātnisko attīstību. Balva piešķirta dabaszinātņu, matemātikas un inženierzinātņu grupā un humanitāro, sociālo un izglītības zinātņu grupā divās kategorijās - "DU Gada balva zinātnē" un "DU Gada balva jaunajam zinātniekam".

Šogad balva pasniegta nominācijās "Gada students", "Gada mācībspēks", "Gada medijs", "Gada sasniegums", "Gada darbinieks", "Gada labvēlis", "Gada skola" un "Gada..." pēc pieteicēju priekšlikuma.

DU "Gada balva" tiks pasniegtas astoto gadu pēc kārtas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)