Banner 980x90

Pasākums Špoģu vidusskolā "Par draudzību un mīlestību"

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Ceturtdien, 11.februārī Špoģu vidusskolā notika Valentīndienai veltīts pasākums vidusskolas posmam "Par draudzību un mīlestību". 9.a klases skolēni veidoja un organizēja šo pasākumu, pilsētas informācijas portāls Daugavpils24.lv pavēstīja organizatore, 9.klases skolniece Viktorija Panovska.

Tas bija pirmais Valentīndienas pasākums, kurā piedalījās 9.klase, tāpēc ar lielu atbildības sajūtu veidojām šo pasākumu.

Klasesbiedriem bija daudz ideju, bet īstenot varējām tikai dažas. Luīze Afanasjeva uzrakstīja scenāriju pasākumam, Diāna Zdanovska un Diāna Rozentāle veidoja pasākuma dekorācijas un pateicības dalībniekiem, Jana Jasinska prasmīgi samontēja video. Tā mēs kopīgi darbojāmies, protams ar klases audzinātājas Ingrīdas Nitišas palīdzību un atbalstu.

Pasākuma ievadā skolēni ļāva skatītājiem ielūkoties nedaudz vēsturē- kā radās Svētā Valentīna diena. Vai jūs zinājāt leģendu par Valentīnu? Leģenda vēsta, ka Valentīns bijis priesteris, kurš laulājis mīlniekus, neskatoties uz aizliegumu. Viņš riskēja ar savu brīvību un pat dzīvību.

Šajā dienā mēs sūtām apsveikumus, dāvinām dāvaniņas, dekorējam istabas un klases ar sirsniņām, paužot mīlestību pret apkārtējiem.

Valentīndiena ir ļoti mīļi svētki – sarkanie un rozā toņi, sirdis, amūri. Šī diena ir veltīta ne tikai mīlestībai, bet arī draudzībai. Šie svētki jānosvin labā, sirsnīgā noskaņā ar pašiem tuvākajiem cilvēkiem. Šo rītu skolēni pavadījām kopā. 10.a izdziedāja mīļu un romantisku dziesmu. Arī 9.b klase dziedāja dziesmu un viens skolēns spēlēja akustisko ģitāru, kas bija ļoti romantiski. 11.a klase vadīja viktorīnu par Romeo un Džuljetu. 10.- saņēma balviņu par labām zināšanām. 9.a klase sagatavoja video sveicienu visiem pasākuma dalībniekiem, kurā visi klases skolēni nofotografējās ar sirsniņu "Par mīlestību un par draudzību".

Skolā šajā dienā darbojās arī Valentīndienas pasts, kurā katrs varēja aizsūtīt Valentīndienas apsveikumu kādam skolēnam vai skolotājam. Skolēni balsoja par skaistajām un dažādajām Valentīndienas kartiņām, kuras veidoja 1.-8. klases skolēni.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)