Banner 980x90

Par Daugavpils Valsts ģimnāzijas direktori kļuvusi līdzšinējā vietniece Petaško

Jelgava, 8.nov., LETA. Daugavpils Valsts ģimnāziju turpmāk vadīs līdzšinējā direktores vietniece Oksana Petaško, šodien lēmusi pilsētas dome.

Petaško līdz šim strādāja par direktora vietnieci audzināšanas jomā, viņas pedagoģiskais stāžs ir 19 gadi. Jaunā direktore ir arī angļu valodas skolotāja.

Jau vēstīts, ka īsi pirms mācību gada sākuma amatu pameta Daugavpils Valsts ģimnāzijas direktore Gunta Mālniece, un pašvaldība uz amatu izsludināja konkursu. Valsts ģimnāzijas direktores amatā Mālniece strādāja kopš 2001.gada. Domē aģentūrai LETA apgalvoja, ka amatu Mālniece pametusi pēc pašas vēlēšanās.

"Šajā laikā skola izveidojusies par vienotu skolotāju, skolēnu, vecāku un tehnisko darbinieku kolektīvu, kas, cienot tradīcijām bagāto pagātni, droši un pārliecinoši raugās nākotnē. Ģimnāzija pozicionē sevi kā latvisku un pasaulei atvērtu skolu, kas nodrošina pozitīvu un mūsdienīgu mācību, intelektuālo, sadarbības un kultūras vidi," pauda pašvaldībā.

Arī Daugavpils domes priekšsēdētājs Rihards Eigims ("Mūsu partija") pateicās Mālniecei par ilggadēju godprātīgu darbu izglītības kvalitātes nodrošināšanā ģimnāzijā, izglītības iestādes atpazīstamības un popularitātes veicināšanu, kā arī veiksmīgu pedagogu profesionālās kompetences pilnveides organizēšanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)