Banner 980x90

Papildus būvdarbus J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzijas ēkā par 866 000 eiro veiks SIA "Modus būve"

Daugavpils, 19.apr., LETA. Papildus būvdarbus J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzijas ēkā Marijas ielā 1D eiro veiks Rīgā reģistrētā Celtniecības un remonta darbu SIA "Modus būve", liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā.

Konkursu par tiesībām veikt papildus būvdarbus Daugavpils valsts poļu ģimnāzijas ēkā izsludināja Daugavpils pilsētas dome. Savus piedāvājumus tam iesniedza viens pretendents.

Iepirkuma uzvarētājs - "Modus būve" papildus būvdarbus Daugavpils valsts poļu ģimnāzijas ēkā apņēmies veikt par 865 995 eiro.

Nepieciešamība pēc papildus būvdarbiem objektā radusies, jo tā renovācijas gaitā atklājušies ēkas konstrukciju bojājumi, kurus līdz tam nav bijis iespējams noteikt.

SIA "Modus būve" 2016.gadā strādāja ar 3 580 903 eiro apgrozījumu un 38 035 eiro peļņu, nodarbinot 17 strādājošos.

Uzņēmums pieder Jānim Sprūgam - 60%, Aināram Butkum - 20% un Jurim Malahvejam - 20%.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)