Banner 980x90

Pagatavojiet savu sapņu spilventiņu saldam un netraucētam miegam

Pixabay
Pixabay
Bezmiegs vai vienkārši kaitinošas un uzmācīgas domas naktī var pamatīgi iespaidot jūsu garastāvokli, taču pastāv vienkāršs veids, kā ar dabīgiem līdzekļiem ar aromterapijas palīdzību dabūt savu miega lāci uz ķepām. Pagatavojiet savām rokām miega spilventiņu saldam un relaksējošam nakts mieram.

Spilventiņa pagatavošanai izmantojiet nelielu auduma maisiņu. Ar pildījumu varat eksperimentēt, variējot dažādus augus un ēteriskās eļļas. Vislabāk darbosies samalti un kaltēti augi, jo to smarža ir intensīvāka un visi augu aromāti samaisās vienā smaržā. Šāda veida miega talismans jums kalpos pāris dienas atkarībā no izmantotajiem augiem, bet tam ir spēcīga iedarbība.

Šie aromātiskie maisiņi spēj ne tikai jūs ātrāk ieaijāt miega valstībā, bet arī samazina iespēju redzēt nepatīkamus sapņus, noņem stresu un uztraukumu kā arī tam ir virkne citu priekšrocību. Turpinājumā piedāvājam divas sapņu spilventiņu receptes.

Romantiku ierosinošais spilventiņš
Šis spilvens palīdzēs radīt romantisku atmosfēru, bet var arī ierosināt erotiskus sapņus par ko atbildīga vaniļa, taču šī piedeva saīsina spilventiņa dzīves ilgumu, tas ilgst tikai divas dienas. Rožlapiņas ir lieliskas mīlošām domām un atmiņām, savukārt piparmētra darbojās kā šo sastāvdaļu pastiprinātājs, padarot maisījumu aromātiski košāku. 
Piparmētru lapas (svaigas vai kaltētas)
Rožlapiņas
Vaniļas ēteriskā eļļa

Piezīmes: Pirms augu ievietošanas maisiņā ar rokām pārklājiet rožlapiņas ar vaniļas eļļu. Ja vēlaties pagarināt maisiņa dzīves ilgumu izmantojiet kaltētas rožlapiņas.

Miega spilventiņš pret stresu un raizēm
Pastāv vairāki augi, kuru smarža nomierina un atslābina, viens no spēcīgiem augiem, kuru var izmantot jebkurā kombinācijā ir lavanda. Ceriņiem un kumelītēm ir izteikti nomierinoša iedarbība. Kumelīte ir lielisks augs vecākiem, tā spēj iemidzināt pat hiperaktīvus bērnus.
Lavanda
Ceriņi
Kumelītes

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)