Banner 980x90

Pagājušajā nedēļā pēc pamatkapitāla lielākais reģistrētais uzņēmums - "Mandalu darbnīca"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Pagājušajā nedēļā Uzņēmumu reģistrā (UR) pēc pamatkapitāla lielākais reģistrētais uzņēmums bija SIA "Mandalu darbnīca", kuras pamatkapitāls ir 200 000 eiro, informē UR.

Kā liecina SIA "Firmas.lv" informācija, uzņēmums "Mandalu darbnīca" reģistrēts 16.augustā. Uzņēmuma vienīgā īpašniece ir SIA "Latvijas Medicīnas centrs", bet uzņēmuma valdes loceklis ir Jānis Sokolovs.

UR informē, ka pagājušajā nedēļā Komercreģistrā un UR reģistrēti 217 jauni subjekti, kas ir par 31 vairāk nekā pirms nedēļas. No kopējā skaita visvairāk jeb 204 bija SIA, kā arī septiņi individuālie komersanti, trīs akciju sabiedrības, divas pilnsabiedrības un viena ārvalsts komersanta filiāle.

Pagājušajā nedēļā likvidēti 169 subjekti, kas ir par 11 vairāk nekā pirms nedēļas.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)