Banner 980x90

Notiks starptautiska konference "Bizness Daugavpilī un Latgales SEZ"

Daugavpils, 13.febr., LETA. 3.martā Daugavpilī, viesnīcas "Park Hotel Latgola" konferenču zālē notiks starptautiska konference "Bizness Daugavpilī un Latgales SEZ", aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldībā.

Šī gada janvārī sāka darboties Latgales speciālā ekonomiskā zona (SEZ). Konference tiek rīkota, lai iepazīstinātu reģiona, visas Latvijas, kā arī ārzemju uzņēmējus ar speciālās ekonomiskās zonas piedāvātajām priekšrocībām biznesa attīstībai, piesaistītu uzņēmējus pieredzes apmaiņai un ilgtspējīgas uzņēmējdarbības veidošanai.

Daugavpils ir otra lielākā Latvijas pilsēta, kurā ir koncentrēta trešā daļa Latgales ekonomikas. Attīstīta infrastruktūra un kvalificēta darbaspēka pieejamība, ražošanas tradīcijas un izglītības iespējas - tās visas ir papildus izdevības uzņēmējdarbības attīstībai Daugavpilī.

Konferencē eksperti stāstīs, kā uzņēmēji var gūt maksimālu atdevi, izmantojot SEZ piedāvātās priekšrocības. Pasākumā tiks sniegta informācija par valsts un pašvaldības atbalstu uzņēmējiem, Biznesa inkubatora piedāvātajām iespējām, savā pieredzē par darbu Daugavpilī dalīsies uzņēmēji, būs diskusijas un individuālas pārrunas.

Dalībai konferencē jau patlaban ir pieteikušies 100 dalībnieki no Latvijas, Lietuvas, Polijas, Krievijas, Baltkrievijas un Moldovas, joprojām tiek gaidīti pieteikumi no tiem, kas ir ieinteresēti sākt Daugavpilī jaunu biznesu, paplašināt jau esošo, vai arī sadarboties ar pilsētas uzņēmējiem.

Konferenci "Bizness Daugavpilī un Latgales SEZ" rīko Daugavpils pilsētas dome sadarbībā ar Latgales Plānošanas reģionu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)