Banner 980x90

Noslēdzies labdarības projekts "Prieks rada prieku! "

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Piektdien, 20.novembrī JCI Latgale Daugavpilī organizēja labdarības projektu "Prieks rada prieku! " Tie bija īsti svētki Daugavpils novada bērniem no sociālā riska ģimenēm. Pozitīvas emocijas saņēma 30 bērni vecumā no 5 līdz 14 gadiem. Projekta organizatori jaunajai paaudzei parādīja, ka atpūta var būt ne tikai izklaidējoša, bet arī izzinoša.

Kā pilsētas informācijas portāls Daugavpils24.lv uzzināja Daugavpils novada domē, no rīta bērni devās iepazīt apkārtējās pasaules mazos noslēpumus zinātkāres centrā "Zili brīnumi". Tur viņi iepazina cilvēka anatomiju, fizikas, ķīmijas un bioloģijas pamatus, uzzināja, kā paši mājās var izveidot nelielu lampu, kā arī mēģināja paveikt visus eksperimentus pašu spēkiem.

Tālāk bērni devās uz bērnu klubu "ChuCha-ChaCha", kur viņus sagaidīja zinātnieku komanda, kas parādīja, kā piepūst balonu bez gaisa un izveidot neparastus ziepju burbuļus, kas neatstāj pēdas, kā arī citas viltības, ko var veidot un darīt mājās kopā ar vecākiem.

Dienas izskaņā bērnus gaidīja īpašs pārsteigums – svētku pusdienu pica un saldumi, kā arī attīstošas dāvanas no JCI Latgale komandas. Un, protams, noslēgumā jautra diskotēka!

Šoreiz pasākuma organizatoriem bija iespēja iepriecināt bērnus no Demenes, Kalkūnes, Laucesas, Medumu, Sventes un Tabores pagastiem. Organizatori cer, ka tā kļūs par jaunu tradīciju, katru reizi radot prieku Daugavpils novada citu pagastu bērniem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)