Banner 980x90

No aprīļa beigām Aglonas un Ilūkstes pasta nodaļas atradīsies jaunās telpās

Rīga, 13.apr., LETA. No šā gada aprīļa beigām Aglonas un Ilūkstes pasta nodaļas atradīsies jaunās telpās, aģentūru LETA informēja "Latvijas Pastā".

Aglonas pasta nodaļa jaunajās telpās, Kalna ielā 12, pakalpojumus klientiem sāks sniegt 25.aprīlī. Nodaļas jaunais izvietojums ir netālu no Latgales centrālā tūrisma apskates objekta - Aglonas bazilikas, pie ēkas ir automašīnu stāvvieta, un nodaļā ērti iekļūt gan cilvēkiem ar kustību traucējumiem, gan jaunajiem vecākiem ar bērnu ratiņiem.

Aglonas pasta nodaļas darbalaiks jaunajās telpās darbdienās būs no plkst.8 līdz 12 un no plkst.12.30 līdz 15, bet sestdienās - no plkst.8 līdz 12.30.

Ilūkstes pasta nodaļa klientus jaunajās telpās, Vienības laukumā 3, gaidīs no 27.aprīļa. Pasta pakalpojumi tiks sniegti labiekārtotās telpās pilsētas centrā, kam blakus atrodas automašīnu stāvvieta. Lai apkalpotu cilvēkus ar kustību traucējumiem un jaunos vecākus, kam līdzi bērni ratiņos, pie nodaļas izveidota īpaša zvana poga, kuru nospiežot pasta darba darbinieks iznāks ārā un sniegs klientam nepieciešamo pakalpojumu vai konsultāciju.

Ilūkstes pasta nodaļas darbalaiks arī turpmāk būs katru darbdienu no plkst.8 līdz 16 un sestdienās no plkst.9 līdz 13.

Aglonas un Ilūkstes pasta nodaļu klienti par adreses izmaiņām tiks informēti ar īpašiem informatīvajiem paziņojumiem savās pastkastītēs, un šī informācija ir pieejama arī pasta nodaļu esošajās telpās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)