Banner 980x90

Naudas aizdevums Taviem rudens tēriņiem

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Rudens ir ļoti viltīgs gadalaiks. Tas mēdz būt skaists un krāsains, bet tajā pašā laikā arī drēgns un pelēcīgs. Rudens mēnešos bieži vien rodas arī dažādi papildu tēriņi, jo šajā gadalaikā apkārt riņķo dažādi vīrusi, kas ir spējīgi sagraut imūnsistēmu.

Rudens ir arī sagatavošanās laiks ziemai, tādēļ, lai aukstā perioda iestāšanās nebūtu nepatīkams pārsteigums, dzīvojamās mājas ir nepieciešams savlaicīgi sagatavot ziemai – parūpēties par tās nosiltināšanu un nepieciešamības gadījumā veikt dažādus citus tehnisko uzlabojumus.

Viss iepriekš minētais, kā arī citas individuālas vajadzības prasa papildus finansiālos līdzekļus. Ko darīt, ja līdz algas dienai ir atlikušas dažas dienas, bet pēkšņi Tevi ir apciemojis negantais rudens vīruss? Šādās situācijās, kad rodas negaidīti tēriņi, naudas aizdevums var būt Tavs palīgs, ja Tev ir atbilstoša maksātspēja.

Kas izsniedz šādus ātros aizdevumus?
Ātrais kredīts jeb naudas aizdevums ir kļuvis par populāru aizdevuma formu ne tikai Latvijā, bet arī visā pasaulē šādu priekšrocību dēļ:
- salīdzinoši ātra pieteikuma izskatīšana un aizdevuma saņemšana;
- nav jādodas uz banku vai citu iestādi, jo aizdevuma pieteikums ir aizpildāms internetā;
- pieejams bez galvojuma vai ķīlas.

Naudas aizdevums ir pieejams pie nebanku kredītdevējiem. Latvijā darbojas vairāki nebanku kredītdevēji, tajā skaitā Vivus.lv, kas, vadoties pēc konkrētiem nosacījumiem un izstrādātiem noteikumiem, piešķir personām īstermiņa naudas aizdevumus.

Nosacījumi naudas aizdevuma saņemšanai un tā atmaksai
Naudas aizdevums pie kredītdevēja Vivus.lv ir pieejams personām, kuras atbilst šādiem nosacījumiem:
- ir Latvijas Republikas pilsoņi;
- vecumā no 20 līdz 75 gadiem;
- ar pozitīvu kredītvēsturi;
- ar stabiliem ikmēneša ienākumiem;
- ar bankas kontu kādā no Latvijā esošajām bankām.

Naudas aizdevums pie Vivus.lv ir pieejams no 50 līdz 1500 eiro uz laiku no viena līdz 24 mēnešiem. Aizņemoties nepieciešamo naudas summu, atceries, ka tā ir jāatmaksā noteiktā termiņā, lai neietekmētu savu kredītvēsturi negatīvi un neradītu liekus sarežģījumus nākotnē. Kredīta atmaksu iespējams veikt kādā no bankas filiālēm, internetbankā, Latvijas Pasta nodaļās vai "Narvesen" tirdzniecības vietās.

Pirms kredīta noformēšanas iepazīsties ar tā nosacījumiem un aizņemies atbildīgi, rūpīgi izvērtējot savas iespējas kredītu atmaksāt!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)