Banner 980x90

Naktī daudzviet apledos ceļi; piektdien atgriezīsies saulains laiks

Rīga, 22.marts, LETA. Naktī uz piektdienu daudzviet Latvijā gaidāmi nelieli nokrišņi, pārsvarā sniegs, un apledos ceļi, prognozē sinoptiķi.

No rīta un dienā samazināsies mākoņu daudzums, laiks kļūs saulains. Vējš iegriezīsies no ziemeļrietumiem un pūtīs lēni līdz mēreni.

Gaisa temperatūra naktī pazemināsies līdz +1..-4 grādiem, dažviet Kurzemē veidosies migla. Maksimālā temperatūra piektdienas pēcpusdienā gaidāma no 0..+1 grāda Vidzemes piekrastē līdz +6..+7 grādiem valsts dienvidrietumu novados.

Rīgā piektdienas naktī iespējami nelieli īslaicīgi nokrišņi, diena gaidāma sausa un saulaina. Naktī pūtīs mērens rietumu vējš un gaisa temperatūra svārstīsies ap nulli, savukārt dienā, pūšot lēnam līdz mērenam ziemeļrietumu vējam, gaiss iesils līdz +1 grādam pilsētas ziemeļos un līdz +4 grādiem dienvidos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)